De Nederlandse wijnen van onze eigen wijngaard in Groningen

Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Solaris zoet 2013

Solaris 2013: Deze zoete witte wijn is gemaakt van het druivenras Solaris. Het is een zoete wijn met een exotische geur en een tropische afdronk. Heerlijk als dessertwijn of lekker gekoeld op het terras.

 

Merzling-Johanniter half droog 2013

Merzling-Johanniter half droog 2013: Deze halfdroge witte wijn is met van Merzling-Johanniter druiver en 10% Solarisdruiven. Het is een fruitige wijn die goed past bij bijvoorbeeld een barbeque maar ook heerlijk op het terras.


 

Merzling-Johanniter droog 2013

Merzling-Johanniter droog 2013: Deze droge witte wijn is gemaakt van 50% Merzlingdruiven en 50% Johanniterdruiven. Het is een fruitige wijn die goed combineert bij een lichte maaltijd.

 

Souvignier Gris

Souvignier Gris: Deze droge witte wijn is gemaakt van 100% Souvignier Gris druiven. Het is een volle en kruidige droge wijn. Heerlijk bij wit vlees en vit.Rosé 2013

Rosé 2013: De rosé is gemaakt van het druivenras Rondo met een beetje Muscat Blue. Ze heeft een mooie, volle roodfruitige en aromatische smaak. Om te genieten op het terras of bij lichte maaltijden.

 

Cuvee Merzling 2012 halfzoet

Cuvee Merzling 2012 halfzoet; deze halfzoete wijn is gemaakt van de druivenrassen Solaris en Merzling. Hij heeft een bloemige geur met een tropische afdronk.

 

Appelwijn

Appelwijn; deze heerlijke fruitige wijn is gemaakt van rijp geplukte appels, en heeft mede hierdoor een zeer fruitig aroma.


Er is nog geen afbeelding geplaatst.