Over Landwinkel Oldiek

Fruitteelt bedrijf Molema

Op ons bedrijf telen wij vol passie verschillende soorten appels, peren en kersen die wij rechtstreeks vanuit onze boerderijwinkel verkopen. Sinds 1992 is er naast ons akkerbouw bedrijf een fruittak gestart met 2 hectare appels. Daarna ging het snel: niet alleen werd er uitgebreid in oppervlakte van onze boomgaard, maar ook in het aantal rassen en soorten fruit.  Gedurende het hele jaar door kunt u genieten van onze appels en peren uit eigen boomgaard. Mede doordat de vruchten rijp geplukt worden, hebben en houden ze een vol aroma. Dankzij onze moderne koeling kunt u zelfs het hele jaar door van vers fruit genieten, tot de nieuwe oost  er natuurlijk weer is.

 

Landwinkel Ol Diek

Een oprit omzoomd door statige kastanjebomen voert u naar onze boerderijwinkel. Deze is gevestigd in een prachtige authentiek gerestaureerde boerderij uit 1868. Landwinkel Ol Diek in Nieuwolda toont u een ander gezicht van de Graanrepubliek.  Witte bloesem in het voorjaar en kleurig fruit in de zomer.

 

Naast onze eigen producten verkopen wij ook verschillende (streek)producten, onder andere: aardappels, diverse bakmixen, boerenkaas, boerenijs, brood, eieren, koeken, groenten, fruit en vlees.

Daarnaast kunt u gebruik maken van ons terras voor een heerlijk kopje koffie, thee, sap of een boerenijsje. Vanuit het terras heeft u uitzicht op onze boomgaard een pracht gezicht.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk laat uit verrassen door de mogelijkheden. Wij maken er voor een mooi cadeau van.